SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Iluminat inteligent pentru dormitorul tau

De : Ioana - Categorii : Inedite

Iluminatul cu LED-uri este foarte popular in amenajarile interioare, datorita multiplelor intrebuintari si avantaje pe care le ofera, existand o solutie de folosire a LED-urile in orice spatiu.

Avantajul principal al LED-urilor este flexibilitatea. Acestea pot emite spectre diferite de lumina, de la o lumina calda la una rece sau chiar colorata (RGB), si se vor incadra in orice design, fie el modern sau clasic. In plus, LED-urile sunt practice si econome, usor de montat si utilizat.

In functie de efectul pe care dorim sa il obtinem, cu ajutorul LED-urilor avem posibilitatea sa cream un ambient cu adevarat deosebit, plin de stralucire si creativitate.  

Lumina potrivita in dormitor

O mare parte din timpul petrecut acasa ni-l petrecem in dormitor. Asadar aici este locul unde avem nevoie de un ambient linistit si relaxant, iluminarea potrivita fiind elementul care va face diferenta.

In dormitor, lumina trebuie sa fie calda, sa induca o atmosfera linistita si o stare de relaxare, pentru a ne ajuta sa ne odihnim cat mai bine.

O lumina indirecta creaza senzatia unui spatiu mai mare, dar totusi intim si placut, confortabil. Efecte speciale se pot obtine usor cu ajutorul unei benzi LED, special concepute pentru a fi montata sub pat, la fel ca in imaginile de mai jos.

Lumina decorativa pentru dormitor

Si totusi, pe langa momente tandre, in dormitor avem nevoie si de solutii practice.

Noaptea, cand cauti intrerupatorul pe intuneric, nu este tocmai cel mai placut moment, asa e? Si apoi lumina puternica care te orbeste dupa ce l-ai gasit... Cat de utila ar fi o lumina discreta, dar suficienta sa te descurci!

Aici intervine rolul propriu-zis al benzii LED montate sub pat, de care aminteam mai sus.

Aceasta banda LED este prevazuta cu senzor infrarosu care detecteaza automat cand o persoana este in apropiere. Insa o lumina suplimentara care se aprinde cand va miscati prin dormitor, seara inainte de culcare, ar fi inutila si o risipa de energie. Asa s-au gandit si cei care au proiectat banda LED pentru pat, de aceea au dotat-o cu inca un senzor inteligent, care o face sa se aprinda doar cand incaperea este insuficient luminata, oferind o lumina calda si discreta, nederanjanta.

Kit banda LED cu senzor de miscare pentru iluminare pat

Deci ai dublu avantaj: lumina ambientala fix in momentul potrivit, economisind energia in restul timpului. Gata cu cautarea intrerupatorului pe intuneric si cu luminile de veghe! 

Simplifica-ti viata si pe timpul noptii, cu ajutorul benzii LED cu senzor care se va aprinde doar cand ai nevoie!

Iluminat pentru patul copilului

Paseste in siguranta noaptea, fara a-i deranja pe cei de langa tine!

Solutia: iluminarea patului din dormitor cu banda LED cu senzor de miscare si de lumina!

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare