Aceasta politica de confidentialitate a fost intocmita pentru a servi persoanelor preocupate de modul in care "informatiile personale identificabile" sunt utilizate online. Asa cum este descris in legislatia privind confidentialitatea si securitatea informatiilor, este o informatie care poate fi utilizata singura sau cu alte informatii pentru a identifica, contacta sau localiza o singura persoana sau pentru a identifica o persoana in context.

Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru o intelegere clara a modului in care colectam, folosim, protejam sau manipulam in alt fel informatiile dvs. personale identificabile in conformitate cu site-ul nostru.

Cine suntem si cum ne puteti contacta

Lampisolare.ro este denumirea comerciala a SC Albacom Biz SRL,  persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Alba Iulia, Str Bucuresti nr. 88, jud. Alba cu numar de ordine in Registrul Comertului J1/409/2003, cod unic de inregistrare fiscala RO15432686. Sub aspectul legislatiei  privitoare la protectia datelor avem calitatea de operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal.

Intrucat suntem intotdeauna deschisi sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, va incurajam sa ne contactati la adresa de e-mail gdpr@albacom.ro, prin posta sau curier la adresa Str Bucuresti nr. 88, Alba Iulia, jud. Alba – cu mentiunea: in atentia Responsabilului Lampisolare.ro cu protectia datelor. 


Ce informatii personale colectam de la cei care viziteaza site-ul sau blogul nostru

Atunci cand comandati sau va inregistrati pe site-ul nostru, dupa caz, vi se poate solicita sa introduceti numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, informatiile cardului de credit sau alte detalii care sa va ajute in experienta dvs.

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti. Cu titlul de exemplu, primim informatii de la dvs. astfel:

-cand va creati un cont Lampisolare.ro, ne transmiteti: adresa de e-mail, numele si prenumele;

-cand plasati o comanda, ne furnizati informatii precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plata, numar de telefon, datele cardului bancar etc.

   De asemenea va oferim si posibilitatea de a va inregistra in platforma Lampisolare.ro prin contul dvs Facebook. Daca optati pentru aceasta varianta veti fi directionati catre o pagina administrata de Facebook Inc unde veti fi informat cu privire la transferul datelor dvs. catre Lampisolare.ro. Puteti consulta politica de confidentialitate Facebook folosind linkul  https://www.facebook.com/about/privacy

Putem, de asemenea, sa colectam si sa prelucram ulterior anumite informatii cu privire la comportamentul dvs in timpul vizitarii site-ului nostru web, pentru a va personaliza experienta online si a va pune la dispozitie oferte adaptate profilului dvs. Pe site-ul nostru web  putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani.

 


Cand colectam informatii

Va colectam informatii atunci cand va inregistrati pe site-ul nostru, plasati o comanda sau introduceti informatii pe site-ul nostru.


Cum utilizam informatiile dvs. si in ce scopuri

Putem folosi informatiile pe care le colectam de la dvs. atunci cand va inregistrati, faceti o achizitie, va inscrieti la newsletter-ul nostru, raspundeti la un sondaj sau comunicare de marketing, navigati pe site sau utilizati anumite alte caracteristici ale site-ului in urmatoarele scopuri:

• Pentru a va personaliza experienta si pentru a ne permite sa furnizam tipul de continut si ofertele de produse in care sunteti cel mai interesat;

• Imbunatatirea site-ului nostru pentru a va putea servi mai bine;

• Pentru a ne permite sa va deservim mai bine in a raspunde solicitarilor dvs  legate de Relatii Cient;

• Sa administram o promotie, un sondaj sau alte caracteristici ale site-ului;

• Sa cerem evaluari si recenzii ale serviciilor sau produselor;

• Sa le folosim pentru corespondenta (chat live, e-mail sau telefon).

 

Care sunt temeiurile prelucrarii

 Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

-          Pentru prestarea serviciilor Lampisolare.ro in beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

a) Crearea si administrarea contului in cadrul platformei Lampisolare.ro;

b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;

c) Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile sau serviciile achizitionate;

d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;

e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;

f) Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs sau la bunurile si serviciile Lampisolare.ro

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Lampisolare.ro si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

-          Pentru imbunatatirea serviciilor noastre

Ne dorim in permanenta sa va oferim cea mai buna experienta de cumparare online. Pentru aceasta, putem colecta si utiliza anumite informatii in legatura cu comportamentul dvs. de Cumpararor, va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. 

-          Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii, informatii referitoare la produse adaugate in sectiunea “Cont/Cosul meu” sau sectiunea “Cont/Favorite” sau la care ati aratat interes sa le achizitionati, precum si alte comunicari comerciale cum ar fi cercetari de piata si sondaje de opinie, si putem afisa recomandari personalizate pe site-ul web. Pentru a va pune la dispozitie informatii de interes pentru dvs., putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumparator (de ex. produsele vizualizate / adaugate in wishlist / achizitionate) pentru a va crea un profil. Ne asiguram intotdeauna ca aceste prelucrari se efectueaza cu respectarea drepturilor si libertatilor dvs. si ca deciziile luate in baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. si nu va afecteaza similar intr-o masura semnificativa.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

  •  Modificarea setarilor din contul de client in sectiunea “Alertele mele”;
  •  Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi;
  •  Contactarea Lampisolare.ro folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteti solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

-          Pentru apararea intereselor noastre legitime

Pot exista situatii in care vom folosi sau transmite informatii pentru a ne proteja drepturile si activitatea comerciala. Acestea pot include:

  •  Masuri de protectie a site-ului web si a utilizatorilor platformei Lampisolare.ro fata de atacuri cibernetice:
  •   Masuri de prevenire si detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informatii catre autoritatile publice competente;
  •   Masuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrari este interesul nostru legitim de a ne apara activitatea comerciala, fiind inteles ca ne asiguram ca toate masurile pe care le luam garanteaza un echilibru intre interesele noastre si drepturile si libertatile dvs. fundamentale.

De asemenea, in anumite cazuri ne intemeiem prelucrarea pe dispozitii legale cum ar fi obligatia de a asigura paza bunurilor si valorilor prevazuta de legislatia aplicabila in aceasta materie.



Datele colectate si utilizarile finale

Prin utilizarea serviciilor Lampisolare.ro, Clientul recunoaste ca datele sale personale si comerciale (precum numele de familie, prenumele, adresa de e-mail, informatiile statistice despre activitatea sa) sunt prelucrate in scopurile mai sus mentionate. Clientul a fost informat si este de acord ca, in cazul refuzului de a trimite anumite date, acesta nu va primi anumite servicii.

 

Cat timp pastram datele dvs. cu caracter personal

      Ca regula generala, vom stoca datele dvs. cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma Lampisolare.ro. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

      Dupa caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. urmatoarelor categorii de destinatari:

– furnizorilor de servicii de curierat;

– furnizorilor de servicii de plata/bancare;

– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;

– furnizorilor de servicii de cercetare de piata;

– furnizorilor de servicii IT;

– altor societati cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a bunurilor si serviciilor noastre.

In cazul in care ne revine o obligatie legala sau daca este necesar pentru a ne apara un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autoritati publice.

Ne asiguram ca accesul la datele dvs. de catre tertii persoane juridice de drept privat se realizeaza in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor si confidentialitatea informatiilor, in baza unor contracte incheiate cu acestia.

 

In ce tari transferam datele dvs. cu caracter personal

    In prezent, stocam si prelucram datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei.

 

Cum protejam securitatea datelor dvs. cu caracter personal

     Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.

Pentru efectuarea platilor folosim serviciile procesatorului de plati Euplatesc.ro. Orice informatii privitoare la plati sunt criptate, folosind tehnologia HTTPS cu criptare.

In ciuda masurilor luate pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, va atragem atentia ca transmiterea informatiilor prin Internet, in general, sau prin intermediul altor retele publice, nu este complet sigura, existand riscul ca datele sa fie vazute si utilizate de catre terte parti neautorizate. Nu putem fi responsabili pentru astfel de vulnerabilitati ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

 

Date reale

 Utilizatorii nostri trebuie sa aiba o identitate reala, care ofera numele lor real si informatii exacte despre ei insisi.Impersonarea pretentia de a fi altcineva sau de a reprezenta o afacere intr-un mod care nu este adevarat nu este permisa. Nu vi se permite sa utilizati numele, imaginea sau alte informatii personale ale altcuiva pentru a insela pe altii sa creada ca sunteti altcineva decat dvs. sau asociat cu o afacere sau organizatie, atunci cand nu sunteti. De asemenea, este posibil sa nu utilizati sau sa incercati sa utilizati alt cont sau sa creati un profil de membru pentru altcineva decat pentru dvs. (o persoana reala).



Ce drepturi aveti

  Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteti exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justitiei. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

 

Mai multe informatii despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obtinute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a va putea exercita drepturile, ne puteti contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus. Va rugam sa retineti urmatoarele aspecte daca doriti sa va exercitati aceste drepturi:

  1.  Luam in serios confidentialitatea tuturor inregistrarilor care contin date cu caracter personal. Din acest motiv, va rugam sa ne transmiteti cererile dvs. cu privire la astfel de inregistrari folosind adresa de e-mail aferenta contului Lampisolare.ro. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea prin solicitarea de informatii suplimentare care au ca scop confirmarea identitatii dvs.
  2.  Nu vom solicita o taxa pentru a va exercita vreun drept in ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal.

Durata de raspuns. Ne propunem sa raspundem la orice solicitari valide in termen de maximum o luna, cu exceptia cazului in care acest lucru este deosebit de complicat sau daca ati facut mai multe solicitari, caz in care urmeaza sa raspundem in termen de maximum doua luni. Va vom anunta daca vom avea nevoie de mai mult de o luna. S-ar putea sa va intrebam daca puteti sa ne spuneti exact ce doriti sa primiti sau ce anume va ingrijoreaza. Acest lucru ne va ajuta sa actionam mai repede si sa scurtam timpul de raspuns la solicitarea dvs.

Drepturile tertelor parti. Nu trebuie sa respectam o cerere in cazul in care ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altor persoane vizate.

 

   Drepturi       vizate

    Descriere

 Accesul

 Puteti sa ne cereti:

sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;sa va punem la dispozitie o copie a acestor date; sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

 Rectificarea

 Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

 Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

 Stergerea   datelor

 Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau dati curs unui drept legal de a va opune; sau acestea au fost prelucrate ilegal; sau ne revine o obligatie legala in acest sens.

 Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara: pentru respectarea unei obligatii legale; sau

pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

 Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare

 Sa aveti in vedere ca, inaintea exercitarii acestui drept, sa va descarcati din contul Lampisolare.ro si sa va salvati toate documentele aferente comenzilor efectuate de la Lampisolare.ro, indiferent daca facturarea s-a efectuat catre dvs sau catre o alta persoana fizica sau juridica (cum ar fi: facturile, certificatele de garantie). In cazul in care nu efectuati acest demers inainte de a va exercita dreptul de stergere, veti pierde toate aceste documente iar Lampisolare.ro va fi in imposibilitate de a vi le pune la dispozitie, dupa caz, deoarece procesul de stergere a datelor, respectiv a contului Lampisolare.ro, cu toate datele si documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

 Restrictionarea   prelucrarii   datelor

 Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

 Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

avem consimtamantul dvs.; sau pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau pentru a proteja drepturile Lampisolare.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.

 Portabilitatea   datelor

 Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si prelucrarea se face prin mijloace automate.

 Opozitia

 Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

 De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

 Luarea de  decizii automate

 Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

 Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;

este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

 Plangeri

 Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

 Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

 B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania

 Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

 E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

 Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.   


Sus